De Prins

 

Prins Marco I Kortenray,

Prins Marco I is 45 jaar en woont midden in de oude dorpskern van het pittoreske vestingstadje Stevensweert. Hij is getrouwd met Chantal en heeft twee dochters van inmiddels 10 en 12 jaar oud.

In het dagelijks leven heeft hij samen met zijn compagnon een eigen onderneming genaamd “Vier Seizoenen Buiten” waarmee ze tuinen op maat ontwerpen en realiseren, ook zorgen ze voor het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen bij particulieren en bedrijven. Dit alles met een team van betrokken medewerkers.

Marco I vindt “ vastelaovend “ een belangrijke traditie in het Limburgse land. Het brengt  verbondenheid en gezelligheid.  Het maakt hem trots op de Limburgse taal en cultuur die zeker niet verloren mag gaan. Daarom wil hij er samen met de mensen van Stevensweert en de collega prinsen uit de buurdorpen een fantastisch vastelaovendsseizoen van maken.

Zijn grote Hobby’s zijn, lekker eten en gezellig een glaasje drinken met vrienden waarbij een goed glas wijn zeker niet vergeten wordt. Ook is hij graag buiten bezig, “ get klommele in den hoaf” zoals ze dat hier zeggen.

Marco I gaat in het jaar 2018-2019 regeren met de volgende spreuk:

'Vasteloavend vieren weer same, zonger os urges veur te sjame.

De sjup en sneujschiër aan de kantj, het is veer seizoene fiës in leefhöbberslandj!'

Agenda

De agenda is op dit moment leeg...

Nieuws

Uitslag Loterij Leefhöbbers 2019
donderdag 8 februari, 2018

Lees meer »

Foto's

Al ozze foto's stoan op Flickr. Klik hie om de foto's te bekieke!